• teijojussila888 39w

  ����������❤

  Read More

  Nyt on aika sanoa ei eheytyksille ideologioiden sisällä, jotka pitävät homoutta tai transoikeuksia sairautena. On aika sanoa on okei olla gay, gei. On okei olla transseksuaali, lesbo, A-BI-CIS-GAY tai mitä vaan. Ollakko vai eikö olla. On myös ok olla epävarma, mutta myös ajatella täysin omilla aivoillaan. Kiusaaminen kielletty #lbqt @helsinkipride ja kaikki #prideoikeudet on kaikki #ihmisoikeudet ihmisoikeuksia. Kaikki väkivalta ja syrjintä kuuluu #lbqtpride️‍ ulkopuolelle.

  Homous ei ole sairaus eikä uskonnolla rajoitettava asia tai edes synti. Uskoakkin saa, jos haluaa. Uskonnon ei tule silti puuttua näin vahvaan ihmisoikeuteen. Kaikilla ihmisillä on oikeus hyvään elämään. Olla sitä mitä on jo syntymässään. Olit sitten homo tai cis. On oltava ympärilläsi sama viiva. Samalta lähtöviivalta.

  Wish You All Good Vibes. I will make some PODcast about this situation!
  STAY PRIDE t. @teijojussila888

  On jo aika juhlia etappia, että eduskunta ottaisi Ehjänä Syntyneiden ihmistä rikkovat eheytykset käsittelyyn ! Kielto tuollaiselle eheyttämiselle. Vaikka kielto ei ole vielä realisoitunut.Taidan nauttia elokuvan tämän hienon 50tuhatta kertaisen huippuasian juhlistamiseksi! ☺